MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności....
fot. Michael Abramov/GettyImages

Szkodliwe E-dodatki do żywności. Tym trują nas producenci. Które E mogą szkodzić? Dlaczego nie wszystkie dodatki do żywności są bezpieczne

Dodatki do żywności E

Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności. Niektóre z nich nie są jednak tak bezpieczne, jak dotąd uznawano – i nie chodzi wcale o sztuczne barwniki czy słodziki. Warto wiedzieć, których dodatków unikać.

Zobacz również

Dachowanie auta koło Barwic. Konieczna interwencja medyczna [ZDJĘCIA]

NOWE
Dachowanie auta koło Barwic. Konieczna interwencja medyczna [ZDJĘCIA]

Burzowy poniedziałek w Lubuskiem. Jest ostrzeżenie dla kilku powiatów

NOWE
Burzowy poniedziałek w Lubuskiem. Jest ostrzeżenie dla kilku powiatów

Polecamy

Zjadłam czereśnie i okazało się, że mam ciężką alergię. Oto, co się ze mną stało

Zjadłam czereśnie i okazało się, że mam ciężką alergię. Oto, co się ze mną stało

Ukraińcy będą masowo wyjeżdżać z Polski? Chodzi o nową ustawę mobilizacyjną

Ukraińcy będą masowo wyjeżdżać z Polski? Chodzi o nową ustawę mobilizacyjną

Obywatelskie Wysłuchanie Publiczne na temat zmian w podstawie programowej już 18 maja

Obywatelskie Wysłuchanie Publiczne na temat zmian w podstawie programowej już 18 maja