MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Błędem jest grillowanie mięsa bez uprzedniego zamarynowania....
fot. 123rf.com/dannyburn

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Brak marynaty

Błędem jest grillowanie mięsa bez uprzedniego zamarynowania. Szefowie kuchni zalecają, aby marynować mięso dzień przed grillowaniem. Jeśli nie macie tyle czasu, to już 15 minut pogłębi smak dania.

Zobacz również

Illegal Night na parkingu centrum handlowego przy al. Piłsudskiego ZDJĘCIA

Illegal Night na parkingu centrum handlowego przy al. Piłsudskiego ZDJĘCIA

Święto Powiatu Radziejowskiego 2024: Muzyczne emocje w radziejowskiej farze. Zdjęcia

Święto Powiatu Radziejowskiego 2024: Muzyczne emocje w radziejowskiej farze. Zdjęcia

Polecamy

Pożywna zupa „dziad z babą". Pyszna i łatwa do zrobienia

Pożywna zupa „dziad z babą". Pyszna i łatwa do zrobienia

Jak zrobić perfekcyjną bułkę tartą? Jeden trik sprawia, że jest rumiana i chrupiąca

Jak zrobić perfekcyjną bułkę tartą? Jeden trik sprawia, że jest rumiana i chrupiąca

Rusza piąta edycja akcji „Otwórz się na pomoc”. Tym razem stawiamy na emocje!

Rusza piąta edycja akcji „Otwórz się na pomoc”. Tym razem stawiamy na emocje!